Ctitori

       Biserica cu hramurile "Adormirea Maicii Domnului" si Sfantul Daniil Sihastrul a fost ridicata in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, pe locul unei foste cladiri administrative dislocate si oferite parintelui Radu Ilas cu bunavointa conducerii spitalului si in special a doamnei profesor doctor Nica Maria, cea care s-a zbatut in mod special pentru dobandirea acestei cladiri. Principalii ctitori sunt asadar cei din conducerea unitatii spitalicesti, domnul Manager Marcu George, domnul director medical prof. dr. Mihailescu Radu,  doamna prof dr. Nica Maria, domnul director tehnic Ciuciubisi Constantin, precum si persoane din exteriorul spitalului ce au contribuit financiar si logistic domnul inginer Pirpiliu Ionel, domnul Istrate Iordan, domnul inginer Tuchila, domnul Borta Adrian, doamna economist Mitan Elena, alti binefacatori si ctitori.
          Demersurile si lucrarile au fost initiate, sustinute si finalizate in actuala forma prin grija prea cucernicului parinte Radu Ilas, alaturi de care au fost cei doi fii ai sai, Gabriel si Marius Ilas.
         Avand in vedere ca pictura bisericii nu este finalizata, catapeteasma de asemenea nu a fost finalizata precum si clopotnita bisericii, facem un apel la c
ei care vor sa ajute la finalizarea lucrarilor bisericii, o pot face prin contributia fiecaruia si dupa posibilitati la COD IBAN RO14RNCB0075086920100001 – RON – Titular: Asociatia „Terapia Sufletului”, cont deschis la BCR S.A. agentia Bagdasar, sector 4, Bucuresti.
Pentru detalii parintele Radu Ilas poate fi contactat la
  Tel. 0753 11 68 23 e-mail: radu.ilas@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu